Vi har börjat nedräkningen mot jul och i dessa tider är det viktigare än någonsin att skänka en tanke på de som inte har det riktigt lika bra som oss.
Julgåvokortet
Tanken med julgåvokortet är inte att köpa det till sig själv även om det också går bra utan ha med den och ge den som en uppmuntran nu i jultider till en arbetskamrat, vän, släkting istället för ex. en chokladkartong . En perfekt julklapp till den som redan har allt. Julgåvokortet levereras med en fint kuvert där du skriva en lämplig hälsning. En sådan här gåva är också ett bra insteg till att få berätta för någon annan om EFI Fadder och arbetet i Marghita. Julgåvan kostar 100 kr. Det är den som köper julgåvokortet som betalar och att beloppet finns med i texten är för att mottagaren skall veta värdet på den gåva som han/hon har fått.
Vill du vara med och göra den här satsningen i din kyrka, skola, förening etc, är det fritt fram att beställa x antal julgåvokortet eller matkassar (se nedan) och sedan returnera tillbaka de du inte blir av med.
JULGÅVA2015
Matkassen
Matkassen blev en stor succé förra året. Du kan exempelvis köpa valfritt antal matkassar till dig själv eller till barnen eller någon annan i jul. Julen är för många förknippad med mat. Det är något självklart för de flesta av oss, men för många av de fattiga människor EFI Fadder möter är mat inte något självklart. Vi har ett mål att framöver kunna hjälpa familjerna till de barn som är involverade i vårt läxhjälpsprojekt med just matkassar. Hela året är du också med och ger mat till alla barn och ungdomar i organisationen. För enkelhetens skull är priset på matkassen också 100 kr. Matkassen som du ser nedan är i A6 format och på baksidan finns lite kort fakta om arbetet.
Så beställer du matkassen och julgåvan!
Du beställer matkassen och julgåvan genom att kontakta Christina Elander som har lovat att ta hand om utskick m.m. Du når henne på 0383-500 20, 070-288 84 93 eller så mailar du din beställning till henne via christina.elander(snabbela)telia.com
Ta vara på alla dessa bra resurser och verktyg! Tillsammans kan vi vara med och göra skillnad och få in viktiga medel till EFI Fadder och barn och ungdomar i Marghita.
Med önskan om en riktigt skön adventstid! EFI Fadder