Vi vill hälsa dig varmt välkommen till en högintressant EFI Fadder dag i Cupolen i Linköping den 7 november.

kl. 12:30 Möjlighet till lunch (ANMÄLAN)

Den som vill är varmt välkommen redan kl. 12:30 till lunch. OBS! Till lunchen behöver vi din anmälan senast söndagen den 1 november så vi kan beräkna maten. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till anmalan@efifadder.se eller genom att ringa 070-327 71 85. Kostnaden är 100 kr. .
Kl. 14-15:30 Två intressanta seminarium
På eftermiddagen kommer vi ha två intressanta seminarium. Det första kommer ta fokus på Rumänien och Marghita och det som händer där nere och vad som är på gång. På plats har vi ett stort gäng kompetenta personer, Lars och Barbro Gustavsson som inte behöver någon närmare presentation. Valentina Ferche  President för FCE, Lidia Micula  projektledare för famljehem, fosterhem och Casa Silvia. Andrei Loghin, projektledare för Hjälp till fattiga familjer och Lägerverksamheten, Lucian Hebricean  Projektledare för FCEs utbildningscenter.
Det andra seminariet kommer ha fokus på Sverige. Varför är EFI Fadders/FCE:s arbete så viktigt. Vad händer med dem som inte får hjälp på plats utan som istället på olika sätt hamnar i Sverige. Vi möter här Simon Häggström, gruppchef på Stockholmspolisens prostitutionsgrupp, Sara Recabarren, reporter på Kalla Fakta i TV4 som i våras var aktuell med det prisade reportaget ”Slav i Sverige”, Anna och Josephine som driver organisationen Talita som bl.a. ger skyddat boende åt prostituerade. Vi kommer på hemsidan och på Facebook ge lite mer utförlig information om våra gäster så håll utkik.
kl. 16:30 Firar vi våra 25 år med tårta och kaffe
Kl. 18 Kvällsmöte
Under kvällsmötet får vi bl.a. lyssna till sång av Linnea Linder, Nyköping och lyssna mer till våra intressanta gäster och vi tar naturligtvis upp en fantastiskt stor kollekt till EFI Fadder. Under dagen ser vi också till att alla som vill åker hem ifrån Linköping laddade inför julen med julgåvokort, matkassar och annat som kan generera pengar till EFI Fadder i juletid.
I samband med kvällsmötet kommer det också hållas en parallel samling för barnen, den leds av Zaklina Zethson.
På vägen hem efter kvällsmötet finns det möjlighet att köpa en varm korv med bröd.
Du är varmt välkommen till en spännande dag och sprid gärna den här information till andra som du vet är intresserade av vårt arbete eller skulle kunna bli. EFI Fadder 7 november
Ps. Cupolen i Linköping är Sionförsamlingen i Linköpings relativt nya lokal på Majgatan 4 i Linköping

EFIFADDERDAG