AffischenEn av volontärerna, Willy Lindberg berättar;

Nu är det verkligen ”håll-i-gång” uppe på Jönköpingsvägen i Värnamo, i Lasses tidigare konstlokal, som numera ägs av Nominit.

Det packas upp och ställs ut, i hyllor, på bord eller där det finns plats. Det är allt från möbler till små prydnadssaker och allt däremellan. Massor av husgeråd, mycket för dem som gillar blommor – vi fick hela resterande lagret och en massa inredning av Akleja Blomsterhandel när den slog igen. Väldigt mycket leksaker och spel av olika slag, böcker för stora och små, konst, elektronik och mycket, mycket mer. Välfyllda bordEntré EFI Second Hand

 

En fin skylt har satts upp idag, där det också finns plats för sponsorers logotyper, men det är inte klart ännu, kanske till premiärdagen den 7 maj. När jag var uppe i butiken idag så ordnade jag en kyldisk inför öppningen så vi kan ha lite kakor och bullar till serveringen. Det fanns ett par kyldiskar i Arken efter ett byte på Café Duvan.

Eldsjälar

 

Eldsjälen Rolf verkar vara outtröttlig, alltid på G och alltid svarande om man frågar hur det är – ”det vet du….”. Lasse gör också en stor insats och idag var Göran där och plockade fram en del till försäljningen. Även en annan eldsjäl var där – en elektriker, bara hoppas att det inte tar eld också….

Fina skåp

Hoppas att bilderna säger lite om vad som finns, det är inte lätt att fota exempelvis alla möbler eftersom de står både på och i varandra just nu, men till öppningsdagen skall det bli ordning och reda, välstädat och upputsat ”in i minsta detalj” som Stickan brukar säga….

Willy Lindberg

 

Barn & ungdomsavd och Glasavd