EFI Fadder har fått ett helt grossistlager med många tusen varor, som brukar finnas på varuhus.

Det handlar om många olika sorters fotoramar, posters, vykort, konsttryck och mycket mera.

Rolf Gustafsson i Värnamo, som började engagera sig i EFI Fadder för tio år sedan, har gjort en enorm arbetsinsats genom att sortera hela lagret. Han har lång erfarenhet som köpman och har stor ingång bland företag i Småland. Detta i kombination med ett hjärta, som brinner för de svaga gör honom till en god sponsor- och faddervärvare!

Rolf fick tillgång till Värnamo Nyheters lokaler i centrala Värnamo och på Påskafton fanns många av dessa skänkta varor på plats för en stor utförsäljning under en treveckorsperiod. Varorna säljs till mycket låga priser.

Värnamo Nyheter har skrivit två positiva artiklar om detta och den 4 april var rubriken ”Rusning när det var utförsäljning i VN-huset”. De berättar att förtjänsten går till en organisation, som hjälper romska barn i Rumänien.

Rolf säger att det är lättsålda grejer och att det kommer att bli en mycket stor förtjänst för EFI Fadder. Han berättar att det var mycket som behövdes för att få försäljningen att klaffa, men att sponsorena har radat upp sig. Han tycker det är fantastiskt att alla han bett om hjälp har svarat ja!

Mycket av varorna kommer att skickas till Rumänien för att bli grunden för en verksamhet med tillverkning och försäljning av ramar och tavlor. Tanken är att det kan ge arbetstillfällen och pengar till arbetet i Marghita.

Försäljningen i Värnamo pågår tom 20 april. Vard kl 12-18. Lörd kl 10-14. OBS! Butiken är även öppen lördagen den  27 april kl 10 – 16.

Vissa delar av det skänkta varulagret lämpar sig bättre för försäljning i Sverige tex vykorten med idylliska svenska motiv.

Nu finns möjlighet att köpa buntar med hundra vykort, blandade motiv för 1:- styck för att sedan sälja vidare i olika sammanhang.

Den som är intresserad kan ringa Rolf Gustavsson på tel 0370 13229 eller 0768 192 896

eller maila till gunnel.gustafsson@passagen.se