Klicka här för reseinformation

Här beskriver Emma, en av förra årets resenärer sina intryck från resan!

Tidigt på morgonen den 14 September 2011 satte vi oss på bussen, jag, min lillebror och våra föräldrar. Rumänienresan hade börjat!
Detta var min första långa bussresa, men absolut inte min sista. Och även om Rumänien var huvudmålet så gav resan på vägen ner och hem väldigt mycket. Att få se alla fantastiska platser och städer under resan var otroligt! Det blev också en härlig gemenskap och sammanhållning i gruppen, och man fick flera nya vänner!
För mig var denna resan en fantastisk upplevelse och den har betytt mycket. När man får träffa alla underbara människor som arbetar och lägger sin liv till att hjälpa och finnas för andra, då ser man vad som egentligen är viktigt i livet. Och det var oerhört inspirerade att höra hur arbeten har växt fram och hur Gud har varit med och välsignat på så många sätt.
Besöken vi gjorde på Caminul Felix, Casa Minunata ,Theranova och i Marghita är verkligen svårt att sätta ord på. Att få se och höra om alla dom människor som fått sina liva förvandlade tack vare en protes, en ny familj, en skola att gå till eller ett hem, det berör djupt.
Att göra denna resan gav i alla fall mig något att fundera på. Vad kan jag göra för dessa människor? Hemma lever jag i ett överflöd om jag jämför med dom.. Att vi är på samma jord, under samma himmel, med samma Skapare men har det så olika är svårt att förstå.. Men genom att följa med på denna resan gör Du redan där en skillnad! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
Och att åka buss sammanlagt i ca 400 mil var inga problem med fantastiska reseledare, skickliga chaufförer och gott om stopp för toalettbesök, kaffe och kaka 🙂
Jag rekommenderar resan varmt!
/Emma, Falköping